Kategorier
Blandat

Medlemsbrev 2021

För ett år sedan skickade vi fulla av entusiasm ut information till er om våra planer på aktiviteter som var tänkt att genomföras under 2020. Vi vet ju alla att det inte blev som planerat på grund av pandemin som drabbade världen och utarmade allt kulturutbud. De flesta aktiviteter fick ställas in förutom Teater Vingen som spelade Cabarén DÅ o NU på Båtmuseet i januari, dvs. innan coronaviruset hade blivit känt. Och i augusti arrangerade vi en sommarföreställning utomhus där sångduon Åsa Johansson och Johan Ludvig Rask bjöd på visor av och berättelser om Olle Adolphsons liv. En mycket uppskattad föreställning i strålande sol!  

Nu tar vi nya tag och planerar för flera intressanta aktiviteter under 2021. Under våren räknar vi med en utomhuskonsert vid Båtmuseet med den välkända Amandakören, troligtvis i början av maj.  Därutöver planerar vi att arrangera ytterligare en sommarföreställning i slutet av augusti med fokus på någon svensk vissångare.  Under hösten inbjuder vi till en konstutflykt samt ett par föreställningar med olika artister. Vi kommer under våren att arbeta med att förverkliga dessa planer och återkommer med information så fort vi vet mera. Hör gärna av er till oss i Vingens styrelse med önskemål om artister och föreställningar som ni gärna skulle vilja se här i Onsala.

Medlemsavgiften är 200 kr och inbetalas på bankgiro 5229-6001 eller via Swish 123 570 86 72 och ska inbetalas senast den 1 mars. Årsmötet är utsatt till den 25 mars kl 17. Observera att årsmötet kommer att vara digitalt. Alla som betalt medlemsavgiften kommer att inbjudas till årsmötet. Vi skickar ut inbjudan tre veckor innan med en länk som ger er möjlighet att delta.  Mer konkret information om hur detta går till kommer i inbjudan (är inte så svårt som man kanske tror).

Vi ser verkligen fram emot att träffa er igen och hoppas att vi tack vare vaccinet ska kunna njuta av sång, musik och teater tillsammans! Och glöm inte att snart är våren här igen!

För styrelsen/ Mona Franséhn, ordförande

mona.fransehn@vingen-kultur.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *