Kategorier
Blandat

Lars Lerin i Stenungsund

Är ni intresserade av att följa med till Lars Lerins konstutställning i Stenungsund den 26 mars kl 11?
Konsthallen erbjuder då en guidad visning och vi har från Vingen preliminärbokat ett antal platser men måste snabbt veta hur många som vill följa med. Det är gratis entré men guidningen kostar 80 kr per person.
Vingen bjuder alla  medlemmar på kaffe och fralla alt. bulle i Café Fregatten efter besöket. Ni som ännu inte betalt årsavgiften på 200 kr ombeds göra detta senast den 15 februari för att kunna delta i besöket (bankgiro 5229-6001).
Man kan ta sig till Kulturhuset Fregatten antingen med bil, buss eller tåg. Om man tar buss är det Stenungsunds Expressen från Nils Ericssonsterminalen som gäller. Man går då av vid Stenungsunds vårdcentral, 100 m från Kulturhuset. Ett annat alternativ är Västtåget till Stenungsunds station och sedan 10 minuters promenad. Förmodligen är vi flera som kör bil och kan då förhoppningsvis erbjuda några platser.

Eftersom deltagarantalet är begränsat (de flesta guidningar är slutsålda) behöver jag besked från er senast tisdag 11 februari. Först till kvarn gäller!

Hoppas att många kan komma och att vi får en trevlig dag i Stenungsund!

Mona Franséhn
Kulturföreningen Vingen
email: mona.fransehn@vingen-kultur.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *